Iets te vieren?

*Fiesta*

Fiesta

Er moet gefeest worden! Als het tijd is voor jouw fiesta, kom dan naar onze ‘Casa de Putas’, waar je alle geneugten van de Cantina met elkaar kunt delen. We hebben onze boven etage zo ingericht dat zij ideaal is voor happen, drinken, dansen . . . jij mag het zeggen. De discretie is gewaarborgd door de aparte ‘entrada’ aan de Vismarkt.

Vier uw verjaardag, huwelijksfeest of jubilieum op Mexicaanse wijze. Voor meer informatie stuurt u gerust een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Feestje in zomerse sferen!

Groepen

Wij hebben een aantal menu’s samengesteld. Hieruit kunnen jullie gezamenlijk één keuze maken. Wij serveren de gerechten zoals omschreven op het midden van de tafel. Iedereen krijgt een leeg bord en kan dan van alles zelf opscheppen. Bij de gerechten worden friet, salade, rijst en bonen geserveerd. Deze kunnen jullie kosteloos bijbestellen. Als jullie liever zelf je gerechten kiezen, dan kunnen jullie een keuze maken uit de bijgevoegde kaart met de meest favoriete gerechten van Cantina Mexicana. Graag horen wij van te voren welke keuze jullie gemaakt hebben. Voor de duidelijkheid: het is de bedoeling dat jullie allemaal kiezen voor een gezamenlijk groepsmenu, óf allemaal individueel bestellen van de Preferido de Cantina (favorietenkaart).

Cocktails drinken en een hapje eten.

Catering

Iets te vieren en je wilt dat graag thuis of op de zaak doen, dan hebben wij alles in huis om van je feestje een geslaagde avond te maken. Wil je alleen wat koude en warme Mexicaanse hapjes en regel je verder alles zelf? Wij maken en bezorgen ze als jij zelf het niet kunt komen ophalen. Wil je voor 50 personen een uitgebreid buffet in 3 gangen of alleen een lekker hoofdgerecht voor 50 personen, al dan niet met borden, bestek en personeel, wij regelen het. Je kunt dezelfde kwaliteit verwachten als bij ons in het restaurant en mocht je nog vragen hebben: bel of e-mail ons gerust.

Wij vervoeren de gerechten in rvs-bakken die zich bevinden in goed geïsoleerde warmhoudcontainers. Bij u ter plekke kunnen deze bakken overgezet worden in au-bain-maries, die op het buffet staan, waarbij de gerechten warm gehouden worden door de, met brandpasta verhitte, onderliggende bak gevuld met heet water. De gerechten blijven zo lange tijd op de juiste temperatuur. De bijbehorende borden en bestek worden door ons meegeleverd. Het schoonmaken van de borden, bestek en bakken gebeurt in onderling overleg.

Gezellige sfeer voor een onvergetelijke avond!
Mail of bel ons voor meer informatie

MENUKAART EN RESERVERINGEN

*In verband met inkoop, moeten groepen 1 dag van te voren worden gereserveerd.

© 2017 Cantina Mexicana. Gerealiseerd door